Op 15 maart 2024 organiseert de werkgroep ambulante jeugdzorg in opdracht van de zeven gemeenten in Midden-Limburg (Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert) (hierna “de gemeenten”) een 2e marktconsultatie.

De marktconsultatie is bedoeld als informatie-uitwisseling met belanghebbende partijen. Door middel van deze marktconsultatie wensen we inzicht te krijgen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van de markt ter voorbereiding op de aankomende aanbesteding voor ambulante jeugdzorg.

Op 15 maart willen de gemeenten input ophalen met betrekking tot de indeling van de producten en de productbeschrijvingen. Het marktconsultatie formulier wordt rond 1 maart gepubliceerd op tenderNed. Daarin vindt u de inhoudelijk informatie voor de bijeenkomst en ook het programma.

De marktconsultatie zal op 15 maart in de ochtend tussen 9:00 en 12:00 uur plaatsvinden op het gemeentehuis in Weert.

U kunt zich tot en met 8 maart 2024 aanmelden voor deelname door een mail te sturen naar ingemirck@roermond.nl. In verband met de vakantie van Inge de Vos – Mirck kan het zijn dat u een afwezigheidsbericht ontvangt. Uw aanmelding wordt na 3 maart in behandeling genomen.

In verband met de capaciteit kan er slechts 1 deelnemer per zorgaanbieder deelnemen aan deze marktconsultatie.
Heeft u vooraf vragen of wilt u zich na aanmelding bij nader inzien toch weer afmelden dan kunt u hetzelfde mailadres als voor de aanmelding gebruiken.